El tercer esdeveniment de la 1a edició de Cinema a la Boira tindrà lloc en un dels escenaris més emblemàtics de la ciutat, el Casal, antic cinema de la capital de la Segarra. La sessió va dirigida a una audiència molt especial: infants i joves de Cervera, així com les seves famílies.
DIMECRES 03 NOVEMBRE 2021
Un dels principals objectius de l’associació és la formació de nous públics i la descoberta de noves formes d’audiovisual, i la tria tant del film d’animació, “La vida d’en Carbassó”, com de la ponent convidada, la psicòloga infantil Montse Domènech, estan decididament orientades a aconseguir l’interès i l’entreteniment dels més menuts i dels seus acompanyants.
● Lloc: Cinema del Casal de Cervera.
● Dia i hora: Dissabte 6 de novembre a les 18 hores.
● Durada: 2 hores.
● Activitat gratuïta fins a esgotar aforament. Inscripció prèvia imprescindible.
Ma vie de courgette
Claude Barras, Suïssa-França, 2016
A partir de 7 anys
Sinopsi:
Courgette és un nom estrany per a un nen de 9 anys, tot i que la seva història és sorprenentment universal. Després de la sobtada mort de la seva mare, Courgette es fa amic d’un simpàtic policia, Raymond, que l’acompanya a la seva nova llar d’acollida amb altres orfes de la seva edat. Courgette, al principi, lluita per tal d’adaptar-se a aquest canvi estrany i hostil. Amb l’ajuda de Raymond i dels seus nous amics, Courgette aprendrà a estimar i a confiar en els altres. “La vida d’en Carbassó” és una adaptació animada en stop-motion de la novel·la de Gilles Paris “Autobiographie d’une Courgette”.
Una aposta diferent, valenta i pedagògica de cinema per a nens. La vida d’en Carbassó s’ha convertit en una de les pel·lícules d’animació més guardonades dels darrers anys.
La projecció anirà acompanyada a càrrec de la psicòloga infantil-juvenil i pedagoga Montse Domènech, autora de llibres de referència en el camp dels trastorns emotius com La vacuna contra la por, Educa’m bé, Els nens no venen de París, A menjar!…
Aquesta vegada, en acabar la projecció es durà a terme una activitat amb el públic assistent d’acord amb l’experiència, sensacions i emocions que hagin tingut els infants en veure la pel·lícula. La finalitat d’aquesta activitat és abordar les qüestions que tracta el film d’una manera amena, amb l’objectiu que tant el públic infantil com els adults puguin gaudir d’una posada en comú postprojecció i parlar de temes tan universals i que creiem que són d’interès per a tots els públics, com el dol.
Reservar d’entrades a: