The album "The Call", of the young Cerverian Pau Carbonell, includes arrangements of unpublished works by the composer Francesc Comorera, as well as two original compositions.

Aquest projecte és el resultat d’un exhaustiu treball d’investigació realitzat a l’Arxiu Comarcal de la Segarra i a l’Arxiu Municipal del Conservatori de Cervera, on Carbonell ha descobert i recuperat obres inèdites de Francesc Comorera, un antic rector de Cervera que va compondre durant l’època de la Mancomunitat.
Entre les obres recuperades destaquen el “Cant de la Senyera”, dedicat a la Segarra i a la llengua catalana; “El Plor de la Tórtora” i “Himne a la glòria de Cervera”. Aquestes composicions han estat arranjades per Carbonell per a quartet i quintet de vent metall.

Segons explica Carbonell, “la meva vocació de servei per l’interès general ha estat el motor que m’ha impulsat a fer aquest treball, amb l’objectiu de recuperar i aportar un llegat cultural valuós per a la nostra comunitat”. També destaca que “aquesta mateixa vocació és la que ha donat nom a l’àlbum, “La Crida””.

A més de les obres de Comorera, l’EP inclou dues composicions originals de Carbonell: “El Campanar de Cervera”, inspirada en les dissonàncies de les campanes de la ciutat, i “Sota la Vostra Protecció”, un cant a la Mare de Déu de Montserrat amb una harmonia completament nova.

L’EP ja està disponible a totes les plataformes digitals.

Composicions de “La Crida”:

  1. Cant de la Senyera
  2. El Campanar de Cervera (composició original)
  3. El Plor de la Tórtora
  4. Sota la Vostra Protecció (composició original)
  5. Himne a la glòria de Cervera