L’Equip de Govern va mantenir, dilluns 21 d’octubre, una trobada amb una vintena de veïns dels carrers Sant Antolí, Granyena i Filadors, en què van tractar sobre actuacions dutes a terme i accions pendents d’execució en aquests carrers.

Entre les actuacions previstes en un futur destaca el projecte de reurbanització dels carrers Sant Antolí i Granyena, que preveu renovar el ferm i el clavegueram dels dos vials.

També es millorarà la neteja de les zones verdes, les escales del carrer Filadors, se substituiran pins en perill de caiguda per altres arbres, s’incrementarà el control policial per evitar el pas de vehicles pesants per la urbanització, entre altres accions…

La reunió, que va tenir lloc a la Paeria de Cervera, va comptar amb l’assistència del paer en cap, Jan Pomés; el regidor d’Urbanisme i Serveis Municipals, Antonio Delgado; el regidor de Parcs i Jardins, Raimond Fusté; i la regidora de Mobilitat, Seguretat i Policia Local, Montse Closa.

L’Equip de Govern té previst mantenir trobades amb els veïns de tots els barris de la ciutat. Aquesta iniciativa es va presentar en una reunió prèvia que va mantenir el paer en cap, Jan Pomés, amb els representants de les associacions de veïns de Cervera.
Anteriorment l’Equip de Govern ja es va reunir amb els veïns de tots els pobles del municipi.