El divendres 11 d’octubre es van presentar les bases del Premi Emprenedoria Jove 2024, convocat amb l’objectiu de fomentar l’esperit d’empresa entre les persones joves de la comarca de la Segarra.

El premi s’atorgarà al projecte d’autoocupació més innovador, amb més potencialitat de creixement de negoci, i creació de riquesa i llocs de treball. També es valorarà la promoció de la comarca.

Hi ha un únic premi de 3.000 euros. La iniciativa compta amb la col·laboració de la Paeria de Cervera, que aporta 1.000 euros; el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, i la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família.

La 22a edició del Premi es va presentar a l’Oficina Jove de la Segarra, a càrrec del president del Consell Comarcal, Ramon Augé, i el conseller comarcal de Joventut, Aleix Bochaca, que va explicar que aquesta any s’han modificat les bases, que prioritzaran els sector social i sanitari, com també que les persones que s’hi presentin tinguin estudis.

El termini de presentació finalitza el 15 de novembre.
Més informació i consulta de les bases al web de l’Oficina Jove de la Segarra.

Informació i cartell aportat per l’Oficina Jove de la Segarra.