Els alumnes guanyadors dels Premis ImpulsFP de la demarcació de Lleida han rebut els guardons en un acte que ha tingut lloc, divendres 4 d’octubre, a l’Institut La Segarra de Cervera.

S’han lliurat un total de 15 guardons distribuïts en les categories d’Emprenedoria, Innovació i Excel·lència, dels graus bàsic, mitjà i superior.
L’Institut La Segarra n’ha aconseguit tres premis: el 1r d’Innovació de Grau Mitjà per al “Projecte Vincles”; el 2n d’Innovació de Grau Mitjà per a “Retrofit: mobilitat elèctrica en una economia circular”; i el 1r en Excel·lència de Grau Superior per a “Streaming interprofessional: descobreix i comparteix documents”.
La resta d’instituts premiats han estat l’Escola del Treball, Torrevicens, Hoteleria i Turisme, i Caparrella, de Lleida; i La Salle, de Mollerussa.

L’acte ha començat amb unes paraules de benvinguda, a càrrec de la directora de l’Institut La Segarra, Verònica Llardén; i les intervencions del paer en cap, Jan Pomés; el director del Centre de Recursos per la Innovació i l’Emprenedoria en la Formació Professional, Daniel Bernard; i la coordinadora territorial de Formació Professional a Lleida, Olga Castilla.
El paer en cap, Jan Pomés, ha “celebrat que des d’Educació s’hagi escollit Cervera per al lliurament d’aquests premis tan importants”. Ha felicitat els alumnes premiats, als quals ha dit que “aquest reconeixement els fa destacar i que pot ser clau en el seu futur laboral”.
Daniel Bernard i Olga Castella també han felicitat els alumnes premiats i posteriorment ha tingut lloc l’acte de lliurament.

Premis ImpulsFP

Volen donar a conèixer les millors iniciatives emprenedores i innovadores de l’alumnat dels ensenyaments professionals de Catalunya.
Els premis treballen els valors de la comunicació i el treball en equip. Al mateix temps, serveixen per fer un reconeixement a la tasca dels docents, que estimulen el treball per projectes, l’acció tutorial, la inclusió… en definitiva, que contribueixen a la millora de la qualitat de l’ensenyament.
L’àmbit territorial de la convocatòria és tot Catalunya, distribuït en 12 seus territorials.
Els projectes guanyadors passen a la final catalana que es portarà a terme als Premis Extraordinaris de Formació Professional.

Categories dels guardons

Emprenedoria

  • Programes de formació i inserció / Grau bàsic: 1r premi
  • Grau mitjà: 1r i 2n premis
  • Grau superior: 1r, 2n i 3r premis

Innovació

  • Programes de formació i inserció / Grau bàsic: 1r premi
  • Grau mitjà: 1r i 2n premis
  • Grau superior: 1r, 2n i 3r premis

Excel·lència

  • Programes de formació i inserció / Grau bàsic: 1r premi
  • Grau mitjà: 1r i 2n premis
  • Grau superior: 1r, 2n i 3r premis

AlumniFP