Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

Festa del bàsquet

14 setembre 2024| 10:00 - 23:30

Forma el teu equip amb amics, familiars o coneguts! No cal que siguis un jugador/a habitual de bàsquet; aquesta festa és ideal perquè tothom, sigui quin sigui el seu nivell, pugui participar. Si no hi jugues sovint, aquesta és la teva oportunitat de fer-ho d’una manera divertida i relaxada. Juguem partits curts i amistosos, on l’important és riure i gaudir.

L’esdeveniment, organitzat pel Club de Bàsquet Cervera, disposarà de servei de barra durant tot el dia perquè pugueu refrescar-vos i menjar mentre compartiu una jornada plena d’esport i diversió en bona companyia, i en acabar, un sopar acompanyat de música.

La participació té un preu de 8 € pels socis i 10 € pels no socis, i inclou un entrepà per a cada jugador.
ATENCIÓ! Només es podrà pagar en efectiu.

Aquest, és un esdeveniment de bàsquet popular obert a tothom, però volem aclarir que NO és una competició. No hi ha premis ni guanyadors. L’objectiu és senzill: passar-ho bé i gaudir del bàsquet sense la pressió de competir.

Recorda: No és una competició, és una festa! Vine a jugar, animar o simplement a gaudir d’un dia festiu en un ambient inclusiu i familiar. Vine i viu el bàsquet d’una manera diferent!

Detalls

Data:
14 setembre 2024
Hora:
10:00 - 23:30